Останні дні подачі заявок на конкурс «Благодійна Україна-2022»

Триває подача заявок на участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України», який організовується Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України».

 Девізом конкурсу цього року є «Благодійність на захисті України», а оргкомітетом визначено 25 конкурсних номінацій у яких визначатимуться переможці.

 До участі у конкурсі запрошуються благодійники/волонтери, волонтерські, благодійні та громадські організації, молодіжні об’єднання, представники медіа, соціально відповідальний бізнес та інші – всі, хто надавали благодійну чи волонтерську допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2022 року.

 Кінцевий термін подачі заявок на конкурс – 30 квітня 2023 року (включно).

 Нагадуємо, що метою конкурсу є всебічна підтримка волонтерського та благодійного руху України, визнання українського волонтерства як унікального явища сьогодення; сприяння розвитку благодійництва, узагальнення та поширення інформації про кращі практики у сфері благодійництва.

 Інформація про необхідні документи та умови участі у конкурсі за посиланням: https://blagoukraine.org/news/blago_ukraina_2022-1047.html

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь