Відбулося засідання комісії з перевірки знань інженерно-технічного персоналу, який залучений до експлуатації газоочисних установок

04.04.2023 відбулось онлайн засідання комісії з перевірки знань інженерно-технічного персоналу, який залучений до експлуатації газоочисних установок, організоване ТОВ «Компанія «Центр ЛТД» за участю екологів ДП «Роберт Бош Продакшн Україна».

Під час засідання обговорили питання вимог законодавчих та нормативних документів щодо практичної експлуатації установок очистки газу (ГОУ), контролю ефективності їх роботи та виконання вимірювань на ГОУ.

Ігор Кравець, начальник відділу нормування дозвільної діяльності та моніторингу департаменту екології та природних ресурсів, під час засідання зазначив, що суб’єктам господарювання на чиїх об’єктах встановлено ГОУ повинні звернути увагу на зміни чинного природоохоронного законодавства, в частині умов до дозволу на викиди забруднюючих речовин, а саме необхідно вести щоденний облік часу роботи обладнання та щорічно проводити перевірку ефективності ГОУ.

 За результатами проведеної перевірки знань екологи отримали відповідні сертифікати та використовуватимуть здобуті знання на практиці. 

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь