Долучайтеся до серії тренінгів щодо нових аспектів здійснення ОВД та СЕО зумовлених воєнним станом

Впродовж 29-30 березня 2023 року відбудеться серія тренінгів присвячених новим аспектам процедури оцінки впливу на довкілля, стратегічної екологічної оцінки та викликам для громадськості, зумовлених воєнним станом.

Організатором події виступає МБО «Екологія-Право-Людина» та запрошує до участі представників громадського сектору.

Зустрічі відбудуться в онлайн режимі за допомогою платформи ZOOM.

Для участі у тренінгах потрібно заповнити анкету за цим посиланням: https://forms.gle/TyU3o23EJQe1V4rm7.

 В рамках серії відбудеться:

 1) 29 березня 2023 року тренінг на тему: «Доступ до інформації для якісної участі в ОВД та СЕО в умовах війни та у післявоєнний період».

Початок об 15:00, тривалість – півтори години.

Метою тренінгу є підвищення обізнаності представників громадського сектору щодо наявних можливостей та процедури доступу до інформації в контексті ОВД та СЕО в умовах війни та у післявоєнний період, а також розкриття питання потенційних змін у правовому регулюванні даних питань.

 2) 30 березня 2023 року тренінг на тему: «Участь громадськості в контексті ОВД в умовах війни та у післявоєнний період. Партисипативність процедури СЕО стратегій, планів і програм та участь громадськості в процесі розробки програм комплексного відновлення області, території територіальної громади».

Початок об 15:00, тривалість – півтори години.

Цей захід спрямований на підвищення рівня знань представників громадського сектору про наявні можливості участі громадськості в процедурах ОВД та СЕО в умовах війни та у післявоєнний період, і має на меті надихнути учасників на активну та якісну участь у процедурах ОВД та СЕО.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь