Долучайтеся до тренінгу щодо здійснення процедури оцінки впливу на довкілля у воєнний час та в період повоєнного відновлення

До 24.02.2023 триває прийом анкет щодо участі у серії тренінгів “Процедура оцінки впливу на довкілля: інструмент громадськості у воєнний час та в період повоєнного відновлення”, який організовано МБО“Екологія-Право-Людина”.

До участі у заході запрошуються представники громадського сектору.

Реєстрація на тренінг здійснюється за посиланням: http://surl.li/ewbpc

Перший тренінг відбудеться 2 березня 2023 року в онлайн режимі (через платформу ZOOM). Захід розпочнеться о 15:00 і триватиме півтори години.

Учасники отримають базові теоретичні знання щодо суті, можливостей участі громадськості у процедурі оцінки впливу на довкілля, особливостей такої участі в умовах воєнного стану та щодо перспектив його використання у період повоєнного відновлення.

Тренерами тренінгів стануть  Соломія Баран юрисконсульт МБО«Екологія-Право-Людина», Єлизавета Алексєєва керівниця інформаційно-аналітичного відділу МБО «Екологія-Право-Людина» та Богдан Кученко еколог МБО «Екологія-Право-Людина», та будуть обговорені наступні питання:

  1. Загальний огляд процедури оцінки впливу на довкілля;
  2. Можливості участі громадськості у процедурі оцінки впливу на довкілля та особливості такої участі в умовах воєнного стану;
  3. Аналіз справ, у яких громадськість якісно вплинула на умови висновків з оцінки впливу на довкілля або призначення повторної ОВД – 

Організатори зазначають, що відібрані учасники будуть повідомлені на електронну адресу 27 лютого 2023 року. Найбільш активним учасникам онлайн-тренінгу в майбутньому буде надаватись перевага при відборі для участі у тренінгах, що відбуватимуться в очному форматі на заході України.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь