Анонс. Долучайтеся до Четвертого форуму “Української лісової платформи”, який відбудеться 09.02.2023

До участі у Форумі Української лісової платформи запрошуються представники державних органів влади, громадських організацій, бізнесу, науки, міжнародних організацій, ЗМІ та інші зацікавлені сторони.

Громадська спілка «Всесвітній фонд природи Україна» (далі – WWF-Україна) запрошує взяти участь у Четвертому форумі “Української лісової платформи” (УЛП), який відбудеться 9 лютого 2023 року (четвер) з 10:00 по 13:00.

Формат проведення – онлайн на платформі Zoom.

Передбачена обов’язкова попередня реєстрація до 8 лютого (включно) за посиланням: https://forms.gle/fWzU4i1DYocWzkBv5

Для налагодження конструктивного діалогу між усіма зацікавленими сторонами при реалізації стратегії управління лісами, зокрема для вироблення спільного бачення щодо втілення майбутньої лісової політики в країні, WWF-Україна ініціював створення Української лісової платформи (УЛП).

 Під час Четвертого форуму буде розглянуто такі теми:

  1. Нагальність та доцільність створення ДП “Ліси Україна” під час воєнного стану;
  2. Дотримання природоохоронного законодавства під час функціонування підприємства ДП “Ліси України”;
  3. Ризики практик для сталого лісового господарства, зокрема для наближеного до природи лісівництва та протипожежного менеджменту;
  4. Ризики функціонування для FSC-сертифікації. 

За додатковою інформацією щодо проведення заходу просимо звертатися до Ганни Лобченко, менеджера напряму “Ліси”  Всесвітнього фонду природи WWF-Україна: +380 97 885 3039, globchenko@wwf.ua

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь