Моніторинг навколишнього середовища – важлива складова державного управління у сфері безпеки довкілля

Департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації підготовано інформаційно-аналітичний огляд про стан довкілля Львівщини за IV квартал 2022 року, де представлено узагальнену інформацію щодо забруднення атмосферного повітря та стану поверхневих вод.
Ганна Башта, заступник директора департаменту – начальник управління регулювання природокористування та моніторингу зазначає, що за період четвертого кварталу показники стану довкілля нашої області залишаються на рівні з попереднім, що насамперед, пов’язано з вимушеною зупинкою діяльності безлічі підприємств внаслідок російської агресії. Проте, у водних об’єктах м. Львова виявлено перевищення показників гранично-допустимих концентрацій забруднюючих речовин, а інформацію про це направлено в державну екологічну інспекцію для відповідного реагування.

З актуальними показниками стану довкілля за ІV квартал цього року можна ознайомитись на офіційному сайті департаменту екології та природних ресурсів за посиланням: https://cutt.ly/59J6tTm

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь