До уваги суб’єктів господарювання, які подають декларації про відходи!

До 20 лютого 2023 року триває щорічний прийом декларацій про відходи за 2022 рік від суб’єктів господарювання Львівської області.

 Подача декларацій про відходи є обов’язковою для суб’єктів господарювання, діяльність яких призводить виключно до утворення відходів, для яких показник загального утворення відходів (Пзув) складає від 50 до 1000 умовних одиниць.

Звертаємо увагу, що декларація про відходи подається заявником виключно в електронній формі через вебпортал ЕкоСистема за посиланням: https://eco.gov.ua/services/reyestraciya-deklaraciyi-pro-vidhodi

Щоб подати декларацію, заявнику потрібно пройти автентифікацію з використанням інтегрованої системи електронної ідентифікації, електронного підпису, що базується на кваліфікованому сертифікаті відповідно до вимог Закону України «Про електронні довірчі послуги», або інших засобів електронної ідентифікації, які дають змогу однозначного встановлення особи.

На підставі поданих заявником відомостей і даних здійснюється внесення декларації до реєстру в автоматичному режимі з присвоєнням реєстраційного номера та оприлюдненням цієї інформації в ЕкоСистемі.

Нагадуємо, «ЕкоСистема» – це національна платформа, де зібрано всі адміністративні екопослуги для бізнесу та всю екологічну інформацію для громадян.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь