Повідомлення про наміри

Державна установа „Табір для тримання військовополонених ”Захід 1” (ДУ „Табір для тримання військовополонених ”Захід 1”, код ЄДРПОУ 14316971, адреса: 81606, Львівська область, Стрийський район, село Заклад, вул. В. Стуса, 2) має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для діючого об’єкта: державна установа, яка знаходиться по вулиці В. Стуса, 2 у с. Заклад, Стрийського району, Львівської обл.

ДУ „Табір для тримання військовополонених ”Захід 1” не підлягає оцінці впливу на довкілля відповідно до пункту 3 частини першої статті 1, абзацу другого частини першої, пункту 22 частини другої та пункту 14 частини третьої статті 3 Закону України „Про оцінку впливу на довкілля” та до постанови Кабінету Міністрів України від 13 грудня 2017 р. № 1010 „Про затвердження критеріїв визначення планованої діяльності, яка не підлягає оцінці впливу на довкілля, та критеріїв визначення розширень і змін діяльності та об’єктів, які не підлягають оцінці впливу на довкілля”.

На території ДУ „Табір для тримання військовополонених ”Захід 1”, розміщено 17 стаціонарних джерел викидів, від яких в атмосферне повітря виділяється 8 забруднюючих речовин: залізо та його сполуки – 0,001 т/рік, манган та його сполуки – 0,0001 т/рік, оксиди азоту ([NO+NO2]) – 0,815 т/рік, оксид вуглецю – 1,409 т/рік, спирт етиловий – 0,078 т/рік, ацетальдегід – 0,001 т/рік, оцтова кислота – 0,006 т/рік, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок – 1,550 т/рік.

Виробництво та технологічне устаткування, для яких повинні впроваджуватися найкращі доступні технології та методи керування на підприємстві відсутні.

Природоохоронні заходи щодо скорочення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря не розроблялись. Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають природоохоронному законодавству України.

Детальну інформацію можна отримати у заступника начальника табору з інтендантського та комунально-побутового забезпечення – начальник відділу інтендантського та господарського забезпечення майор внутрішньої служби Ганачевський Назар Володимирович., тел. (097) 71-22-82.

Пропозиції та зауваження стосовно викидів забруднюючих речовин направляти у Львівську обласну військову (державну) адміністрацію (79000, Львів, вулиця Володимира Винниченка, 18), а також в Департамент екології та природніх ресурсів Львівської ОДА (79026, м. Львів, вул. Стрийська, 98) протягом 30 календарних днів з дати публікації даного повідомлення.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь