До уваги власників паспортів місць видалення відходів та об’єктів утворення, оброблення та утилізації відходів

З метою систематизації та уніфікації інформації щодо об’єктів утворення, оброблення та утилізації відходів, а також посилення контролю за екологічним станом місць видалення відходів, департаментом екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації ведуться їх реєстри.

Впродовж 4 кварталу 2022 року департаментом у сфері поводження з відходами:

  • затверджено та/або внесено зміни до 7 реєстрових карт об’єктів утворення та утилізації відходів;
  • погоджено 95 паспортів відходів підприємств.

 Нагадуємо власникам паспортів місць видалення відходів та об’єктів утворення, оброблення та утилізації відходів:

  • паспорти місць видалення відходів щорічно підлягають перегляду за результатами спостережень, контрольних замірів, додаткових робіт та погоджуються департаментом;
  • щорічно власники об’єктів утворення, оброблення та утилізації відходів подають до департаменту дані про зміни у діяльності своїх об’єктів для внесення відповідних змін до реєстрових карт та реєстру.

Звертаємо увагу, що послуги із затвердження та внесення змін до паспортів місць видалення відходів та реєстрових карт об’єктів утворення, оброблення та утилізації відходів здійснюються через центр надання адміністративних послуг м. Львова та його територіальних підрозділів.

З інформаційними та технологічними картками адміністративних послуг можна ознайомитися на сайті центру надання адміністративних послуг м. Львова за посиланням: https://cutt.ly/E2fQw1v

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь