Триває щорічний перегляд паспортів місць видалення відходів

Нагадуємо, що Департаментом екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації ведеться реєстр місць видалення відходів з метою посилення контролю за екологічним станом місць видалення відходів, оцінки їх впливу на навколишнє природне середовище і здоров’я людини.На кожне місце видалення відходів (далі – МВВ) складається спеціальний паспорт, у якому зазначається найменування і код відходів, їх кількісний та якісний склад, походження, а також технічні характеристики і відомості про методи контролю та безпечної експлуатації. Спеціальний паспорт складається власником МВВ.

Звертаємо увагу, що паспорти МВВ підлягають щорічному перегляду за результатами спостережень, контрольних замірів, додаткових робіт та погоджуються департаментом.

Просимо власників місць видалення відходів, відомості про які внесені до реєстру МВВ, переглянути дані за посиланням: https://cutt.ly/P1msmSC та оновити наявні паспорти.

Власникам МВВ, які відсутні у реєстрі, необхідно розробити спеціальні паспорти відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.03.1998 №1216 «Про затвердження Порядку ведення реєстру місць видалення відходів».

Наголошуємо, що паспорти МВВ, погоджені з територіальними органами Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області, необхідно подати на затвердження Департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації через центр надання адміністративних послуг м. Львова та його територіальних підрозділів.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь