Програма «U-LEAD з Європою» запустила нову навчальну ініціативу з управління відходами для органів місцевого самоврядування

Сьогодні, 16 листопада, департаментом екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації спільно з Львівським регіональним офісом  Програми «U-LEAD з Європою» в рамках навчальної ініціативи з управління відходами проведено інформаційну сесію для громад Львівщини щодо розробки Регіонального плану управління відходами у Львівській області.

Ганна Башта, заступник директора департаменту, розповіла громадам про передумови розроблення  регіональних планів управління  відходами та про розроблення проєкту Регіонального плану управління відходами в Львівській області.

Зазначимо, що для участі у новій навчальній програмі «Кроки для спеціалістів. Управління відходами»  від Львівської області було відібрано п’ять громад: Мостиська, Ходорівська, Східницька, Самбірська, Бориславська.

Як наголосив Дмитро Лазненко, експерт з питань управління відходами «U-LEAD з Європою», громади пройдуть комплексне навчання, після чого відбудеться відбір проєктних ідей та розробка самих проєктів щодо управління відходами, а відібрані на конкурсній основі проєкти отримають супровід від експертів U-LEAD під час їхнього впровадження.

Нагадаємо, що Програма «U-LEAD з Європою» запустила нову навчальну ініціативу для представників органів місцевого самоврядування «Кроки для спеціалістів. Управління відходами», які протягом вересня-грудня пройдуть комплексне навчання та напрацюють концепції проєктів щодо управління відходами.

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь