Підготовано інформаційно-аналітичний огляд про стан довкілля Львівщини за III квартал 2022 року

Станом на сьогодні, коли відбулося повномасштабне вторгнення росії в Україну, інформація про стан довкілля не втрачає своєї актуальності. Моніторинг навколишнього середовища є важливою складова державного управління у сфері безпеки довкілля.

 Департаментом екології та природних ресурсів Львівської обласної військової адміністрації підготовано інформаційно-аналітичний огляд про стан довкілля Львівщини за III квартал 2022 року, де наведено узагальнена інформація щодо забруднення атмосферного повітря та стану поверхневих вод.

 Ганна Башта, заступник директора департаменту – начальник управління регулювання природокористування та моніторингу зазначає, що за період третього кварталу показники стану довкілля нашої області залишаються на рівні з попереднім, що насамперед, пов’язано з вимушеною зупинкою діяльності безлічі підприємств внаслідок російської агресії.

 З актуальними показниками стану довкілля за ІІІ квартал цього року можна ознайомитись на офіційному сайті департаменту екології та природних ресурсів за посиланням: https://cutt.ly/DNrGC1u

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь