До уваги суб’єктів господарювання!

На офіційному вебсайті Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України оприлюднено проєкт постанови КМУ «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 березня 2002 року №302» для наступного його обговорення.
Проєкт постанови розроблено з метою виконання Закону України від 09.07.2022 № 2393-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення механізму регулювання викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря» та приведення у відповідність Порядку проведення та оплати робіт, пов’язаних з видачею дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, обліку підприємств, установ, організацій та громадян – підприємців, які отримали такі дозволи.

З проєктом можна ознайомитись за посиланням: https://mepr.gov.ua/news/39945.html

Строк прийняття зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань становить один місяць з дня оприлюднення.

Просимо за наявності зауважень та пропозицій подати матеріали до Міндовкілля на адресу: м.Київ, вул. Митрополита Липківського, 35, тел.: (044) 206-31-00, 206-31-43, email: info@mepr.gov.ua

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь