Відтепер працює онлайн магазин «ДроваЄ»

В Україні запрацював державний інтернет-магазин дров для населення «ДроваЄ» -лісові господарства вже приймають онлайн замовлення від українців.

Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець зазначає, що Уряд робить все можливе, щоб цієї зими українці були з теплом.

Щоб скористатися послугами інтернет-магазину у Міндовкілля пропонують пройти наступними кроками:

  • зайти на ресурс https://drovae.gov.ua/ та авторизуватися через електронний цифровий підпис або банк, яким користуєтеся;
  • вказати адресу доставки дров. Система автоматично підтягне найближчі до вас лісгоспи та продукцію, яку можна замовити. Кожен постачальник буде пропонувати той асортимент, який є в наявності;
  • визначитися із видом та обсягом деревини, обрати функцію з доставкою чи без;
  • оплатити замовлення або чекати на дзвінок оператора для вирішення питань з логістикою.

Нагадуємо, що ресурсом встановлено ліміт на покупку в 15 кубометрів дров на опалювальний сезон на одну фізичну особу, що передбачено для уникнення зловживань та оптових закупівель.

За інформацією Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства обсяг реалізації деревини дров’яної непромислового використання з початку року склав 133,5 тис. кбм, і з метою повного забезпечення зростаючих потреб населення, соціальної сфери та Збройних Сил України у лісопродукції (особливо у паливній деревині) підприємствами управління буде додатково заготовлено понад 25 тис. кбм деревини дров’яної.

Також Руслан Стрілець відзначив, що під «сокиру» українські ліси ніхто не пускає, а додаткова заготівля дров паливних у 2022 році здійснюється за рахунок невикористаного ліміту заготівлі деревини за минулі роки.

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь