VII Міжнародний конгрес «Сталий розвиток: захист навколишнього середовища. Енергоощадність. Збалансоване природокористування»

12–14 жовтня проходив VII Міжнародний конгрес «Сталий розвиток: захист навколишнього середовища. Енергоощадність. Збалансоване природокористування», метою якого є пошук та об’єднання фахівців з усіх галузей сталого розвитку: екологічного, економічного і соціального для обміну ідеями, обговорення тенденцій сталого розвитку, формування напрямів та планів подальших досліджень й заохочення талановитої молоді до наукового пошуку.

Проблематика конгресу охоплювала широке коло питань:

  • – Екологічні аспекти, збереження біорізноманіття, моніторинг, аудит, системний аналіз та оцінка ризику;
  • – Відновлювані та нетрадиційні джерела енергії;
  • – Інноваційні природоохоронні технології. Технології підвищення ефективності використання матеріалів, води та енергії. Екоіновації в архітектурі;
  • – Освіта та виховання для сталого розвитку;
  • – Економіко-управлінський супровід розроблення, впровадження і комерціалізації екоінновацій у системі сталого розвитку;
  • – Розвиток екологічного туризму в аспекті сталого розвитку;
  • – Цивільна безпека в аспекті сталого розвитку.

Впродовж трьох днів роботи конгресу учасники мали можливість ознайомитися та взяти участь у дискусіях щодо успішного застосування сучасних природоохоронних технологій, виконання природоохоронних завдань, забезпечення збалансованого розвитку суспільства.

Зазначаємо, що захід організовано за підтримки Міністерства освіти і науки України, Львівської обласної державної адміністрації, Національного університету «Львівська політехніка», Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола, Західного наукового центру НАН України і МОН України та Всеукраїнської екологічної ліги.

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь