Оголошено конкурс «Друге життя відходів: від сортування до переробки»

Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації запрошує до участі у екологічному конкурсі «Друге життя відходів: від сортування до переробки», який присвячений Всесвітньому дню вторинної переробки сировини.

Конкурс проводиться з метою формування у дітей та молоді дбайливого ставлення до навколишнього середовища, привернення уваги до актуальної екологічної проблеми сучасності – накопичення відходів, знайдення шляхів подолання даної проблеми.

На конкурс подаються малюнки, аплікації та відеоролики присвячені темі зменшення утворення побутових відходів, правильне сортування сміття, вторинна переробка сировини, меседжем робіт має стати заклик до шанобливого ставлення до навколишнього природного середовища.

Переможців буде визначено у двох вікових групах: від 6 до 9 років та від 10 до 15 років. Автори найкращих робіт отримають подарунки.

Приймаються лише індивідуально підготовлені роботи та колективні роботи (не більше 3 дітей). Конкурсні роботи повинні бути пов’язані з загальною тематикою Конкурсу.

Тривалість – з 06 жовтня по 10 листопада 2022 року включно.
Результати будуть оголошені 15 листопада 2022 року у Всесвітній день вторинної переробки сировини.

Детальніше за посиланням: https://cutt.ly/yBygUDj.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь