У Львові стартував Lviv Eco Forum’22

Сьогодні, 15 вересня, стартував Lviv Eco Forum’22, куди з’їхалися українські та закордонні експерти для обговорення найактуальніших та найгостріших екологічних питань у сфері водного господарства.

Форум спрямований на створення плану відновлення та розвитку систем водопостачання та водовідведення України, а також сприяння обміну досвідом між країнами та налагодження ефективного діалогу з учасниками водного ринку.

У церемонії відкриття форуму взяли участь заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Ганна Башта та т.в.о. начальника відділу регулювання природокористування та погоджувальної діяльності Дмитро Козлінський.

Як зазначила заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Ганна Башта, 2022 рік для України виявився надзвичайно складним через вплив війни на життя кожного українця, однак не менш страшний вплив ця війна завдала і довкіллю. Тому проведення такого роду заходів є вкрай необхідним та важливим для області та країни в цілому, особливо в умовах теперішнього часу, коли міжнародне співробітництво повинне активніше розвиватися, а коло міжнародних партнерів – розширюватися та збільшуватися.

Зазначимо, що у ході дводенного форуму учасники обговорять:
• фінансово-економічний стан підприємств у галузі водопровідно-каналізаційного господарства та шляхи їх виходу з кризи;
• відновлення та розвиток водопровідно-каналізаційного господарства;
• досвід регулювання ринку послуг в країнах ЄС;
• роботу міжнародних організацій щодо підтримки підприємств водопровідно-каналізаційного господарства України.

Нагадуємо, що форум відбуватиметься 15-16 вересня на двох платформах – у ресторанному комплексі Park. Art of Rest (вул.Вітовсього,43А) та у готелі «Євроготель» (вул.Тершаковців,6А).

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь