Повідомлення про наміри

Повідомляємо Вам, що Акціонерне Товариство «ВІДКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «ВАЙТ ІНВЕСТМЕНТ» МАЄ намір отримати дозвіл на викиди в атмосферне повітря.

Промисловий майданчик АТ «ЗНВКІФ «ВАЙТ ІНВЕСТМЕНТ» знаходиться у центральній частині м. Львів, за адресою: 79044, м. Львів, вул. Генерала Т. Чупринки, буд. 67. На проммайданчику АТ «ЗНВКІФ «ВАЙТ ІНВЕСТМЕНТ» знаходяться офісні приміщення. АТ «ЗНВКІФ «ВАЙТ ІНВЕСТМЕНТ» основним видом діяльності має трасти, фонди та подібні фінансові суб’єкти. АТ «ЗНВКІФ «ВАЙТ ІНВЕСТМЕНТ» розміщене на другому поверсі 4-х поверхової нежитлової будівлі. Для забезпечення гарячим водопостачанням, а також для обігріву офісних приміщень АТ «ЗНВКІФ «ВАЙТ ІНВЕСТМЕНТ» в холодну пору року, в окремому технічному приміщенні облаштована паливна, в якій функціонує водогрійний котел марки PIGMA GREEN EVO, потужністю 35 кВт, який працює на природному газі.

Внаслідок спалювання природного газу в атмосферне повітря виділяються наступні забруднюючі речовини: оксиди азоту (у перерахунку на діоксиду азоту [NO+NO2], вуглецю оксид та парникові гази (азоту (І) оксид, вуглецю діоксид та метан). У результаті діяльності в атмосферне повітря викидаються такі забруднюючі речовини: Оксид вуглецю – 0,0014 т/рік, азоту(1) оксид (N2O) – 0,0095 т/рік.

Відповідно до впливу забруднюючих речовин на стан атмосферного повітря, АТ «ЗНВКІФ «ВАЙТ ІНВЕСТМЕНТ» відноситься до об’єктів третьої групи.

На виробничому майданчику АТ «ЗНВКІФ «ВАЙТ ІНВЕСТМЕНТ» газоочисне устаткування відсутнє.

В результаті проведення інвентаризації джерел забруднення атмосфери для промислової площадки АТ «ЗНВКІФ «ВАЙТ ІНВЕСТМЕНТ»

можна зробити наступні висновки:

  • технологічне обладнання відповідає сучасному рівню;
  • експлуатація обладнання відбувається в штатному режимі;
  • технологічне обладнання, в результаті роботи якого виділяються забруднюючі речовини, обладнане витяжними димохідними каналами;
  • система вентиляції знаходиться в задовільному стані.

Зауваження громадських організацій та окремих громадян можна надсилати впродовж 30 календарних днів з дня публікації до Львівської обласної державної адміністрації за адресою м. Львів, вул. В. Винниченка, 18, тел.: (032)299-91-44, i-mail: zvern@loda.gov.ua

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь