Яворівський НПП запрошує відвідати нащадків диких коней тарпанів

Центр розведення та збереження нащадків диких коней тарпанів в межах– єдиний такий центр свого роду в Україні, в якому живуть коні – нащадки диких коней-тарпанів, які завезені з Розточанського парку народового (Республіка Польща).

Центр знаходиться у відпочинковому осередку «Оселя Розточчя» Яворівського НПП в межах якого розташований ставок, а відвідувачі мають можливість ознайомитись з сільським колоритом, свійськими та дикими тваринами, і активно провести свій день. Ще однією родзинкою «Оселі Розточчя» є пасіка, де можливо не тільки скуштувати продукти бджільництва, а й спробувати цілющий «сон на бджолах».

Також Центр розведення та збереження нащадків диких коней тарпанів пропонує проїхатися на конях верхи та відвідати музей старожитностей і можна замовити обід із місцевої кухні – яворівський пиріг та борщ.

Як доїхати:

У селі Дубровиця – поворот на полігон. Тією поганою дорогою слід підніматися чотири кілометри і, не заїжджаючи на сам полігон, двічі повернути праворуч. Так ви потрапите до урочища Мочари, де розташований осередок відпочинку “Оселя Розточчя”, і там – Центр.

Деталі щодо організації екскурсій та відвідування Центру розведення та збереження нащадків диких коней тарпанів за номером телефону 03259 3-31-35, 096 714 18 53 (Марія).

Детальніше про туристичні маршрути Яворівського НПП за посиланням: https://yavorivskyi-park.in.ua/mandruy/marshruty/

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь