Триває обговорення проєкту Закону України «Про внесення змін до Закону України “Про оцінку впливу на довкілля”»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України 26.08.2022 оприлюднило на офіційному вебсайті проєкт Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» (далі – законопроєкт) з метою отримання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, проведення консультацій з громадськістю

Законопроєкт розроблений з метою вдосконалення норм чинного Закону, зумовлених необхідністю впровадження принципів цифровізації дозвільних процедур, а також з метою скорочення строків здійснення процедури оцінки впливу на довкілля, та зменшенням дискреційних повноважень органу при прийнятті рішень в рамках процедури оцінки впливу на довкілля.

Із законопроєктом можна ознайомитись за посиланням: https://mepr.gov.ua/news/39614.html

Зауваження та пропозиції до проєкту акта приймаються протягом місяця з дня оприлюднення на поштову адресу Міндовкілля: вул. Митрополита Василя Липківського, 35, м. Київ, 03035 та електронну адресу: info@mepr.gov.ua.

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь