Анонс. У перші вихідні вересня відбудеться благодійний велопробіг «Берегами Дністра»

У неділю, 4 вересня в рамках проєкту «Сила в єдності» територією Миколаївської та Розвадівської територіальних громад відбудеться благодійний велопробіг «Берегами Дністра» метою якого є привернення уваги до потреб Збройних сил України та локацій регіону, що входять до територій та об’єктів природно-заповідного фонду.

Маршрут велопробігу орієнтовною протяжністю 21-25 км пролягатиме населеними пунктами Миколаїв – Розвадів – Устя. Кінцевою точкою велопробігу стануть водно-болотні угіддя в межах регіонального ландшафтного парку «Стільське Горбогір’я» поблизу с. Устя.

Заплавні луки, стариці річок Дністер, Колодниця (Нежухівка) та Щирка, ставки – це лише маленька частина цієї чарівної місцевості регіонального ландшафтного парку «Стільське Горбогір’я», яку зможуть побачити учасники заходу, зазначає в.о. директора РЛП «Стільське горбогір’я» Андрій Жила.

Розмір благодійного внеску за участь у акції становить від 100 гривень, збір коштів відбуватиметься під час реєстрації на місці старту, а підтримати проєкт також можна перераховувавши кошти на рахунки громад – зазначають організатори.

Номери рахунків для підтримки проєкту «Сила в єдності»:

  • Миколаївська громада:

– 5375 4112 0236 5222;

  • Розвадівська громада:

– 4149 4998 0258 5388 (ПриватБанк)
– 4441 1144 5838 5620 (Монобанк)

Всі зібрані кошти перерахують на потреби ЗСУ.

Організаторами благодійного велопробігу є РЛП «Стільське Горбогір’я» та Миколаївська і Розвадівська територіальні громади Львівщини.

Долучайтесь до заходу, який дозволить українцям згуртуватися заради спільної мети – допомогти нашим воїнам!

 

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь