Повідомлення про наміри

ТзОВ „Львівська ізоляторна компанія” (код ЄДРПОУ 30823262) для продовження ведення виробничої діяльності, у зв’язку із завершенням терміну дії існуючого дозволу на викиди, повідомляє про наміри отримати новий дозвіл на викиди. Підприємство розташоване по вул. Зелена, 301 у місті Львів.

Підприємство виготовляє більше двадцяти п’яти типів підвісних та штирьових ізоляторів із електромеханічною міцністю від 40 до 400 кН різної форми та призначення. В цьому році ТзОВ „ЛІК” планує провести реконструкцію скловарного комплексу і модернізацію машинолінії Waltec.

Відповідно до вимог Закону України „Про оцінку впливу на довкілля” підприємство провело процедуру оцінки впливу на довкілля планової діяльності та отримало позитивний висновок з оцінки впливу на довкілля № 03.02-20218178414/2 від 27.01.22 p.

Підприємство відповідає сучасним світовим вимогам, укомплектоване найновітнішим технологічним обладнанням провідних світових виробників, яке

Забезпечує високопродуктивний, енергозберігаючий, екологічно безпечний режим виробництва. Усе обладнання сертифіковане в Україні і експлуатується відповідно до вимог техніки безпеки та охорони праці.

На території підприємства розташовані 96 стаціонарних джерел викидів забруднюючих речовин. В атмосферне повітря викидаються двадцять вісім забруднюючих речовин, загальний потенційний викид – 209,11 т на рік. Обсяг викидів основних забруднюючих речовин: оксиди азоту ((оксид та діоксид азоту) ;у перерахунку на діоксид азоту), водень хлористий (соляна кислота) за молекулою НС1, сірки діоксид, вуглецю оксид, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок становить 98,3 %. Всі інші речовини викидаються у атмосферне повітря в незначних кількостях. З метою зниження викидів речовин у вигляді суспендованих твердих частинок встановленні чотири газоочисні установки.

За результатами розрахунку розсіювання викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря підприємства не перевищують гігієнічні нормативи на межі санітарно-захисної зони.

За санітарною класифікацією виробництво скла відноситься до четвертого класу небезпеки, відповідно розмір нормативної санітарно-захисної зони становить 100 м. В межах санітарно-захисної зони підприємства відсутні житлові об’єкти, об’єкти соціальної інфраструктури та інші, які пов’язані з постійним перебуванням людей. Згідно проведених інструментальних досліджень повітря на межі санітарно-захисної зони підприємства концентрації забруднюючих речовин в приземному шарі атмосферного повітря не перевищують граничнодопустимих концентрацій, затверджених наказом МОЗ України № 52 від 14.01.2020 року.

За додатковою інформацією звертатись до заступника генерального директора Вах Володимира Володимировича за адресою: м. Львів вул. Зелена, 301, телефон +38032 232-32-50.

Пропозиції та зауваження просимо надсилати протягом 30 календарних днів з дати публікації даного повідомлення у Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації (м. Львів, вул. Стрийська, 98).

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь