Важливо для суб’єктів господарювання, що здійснюють викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

Суб’єкти господарювання, що здійснюють викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря зобов’язані протягом трьох робочих днів після опублікування повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди в місцевих друкованих ЗМІ, подати таке ж повідомлення в електронній формі до Міндовкілля, до відповідних місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування для його подальшого публічного розміщення.
Зазначене повідомлення в електронній формі (формат word) надсилають на електронну адресу Міндовкілля: info@mepr.gov.ua, а також до обласних, Київської міської державної адміністрації та органів місцевого самоврядування, на території яких розташовано об’єкт, джерело забруднення.
Принагідно повідомляємо, в місцевих друкованих засобах масової інформації у повідомленні про намір отримати дозвіл на викиди, суб’єкти господарювання зазначають адресу Львівської обласної державної адміністрації, а саме структурний підрозділ – Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації: envir@loda.gov.ua (м. Львів, вул. Стрийська, 98).

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь