Спрощено процедуру отримання ліцензії на поводження з небезпечними відходами

Відтепер отримати ліцензію на поводження з небезпечними відходами можна онлайн. Відповідний сервіс вже доступний бізнесу на національній онлайн платформі “ЕкоСистема” https://eco.gov.ua/.
За інформацією Міндовкілля сервіс стане частиною загальнонаціональної інформаційної системи управління відходами, створення якої передбачено нещодавно прийнятим рамковим законом «Про управління відходами». Міністерство вже працює над розробленням такої системи. Вона дозволить державі контролювати повний життєвий цикл кожної тонни відходів – від її утворення, маршруту перевезення до переробки.
Відтак, Оксана Війтик, заступник директора департаменту екології та природних ресурсів зазначає, що при наявності ЕЦП, суб’єкти господарювання у зручний для них час мають можливість надіслати скановані файли на реєстрацію. Більше не потрібно чекати поки документи дійдуть поштою до Міністерства охорони довкілля та природних ресурсів України і будуть зареєстровані.
Нагадаємо, ЕкоСистема (https://eco.gov.ua/) – це національна платформа, де зібрано всі адміністративні екопослуги для бізнесу та всю екологічну інформацію для громадян.
Детальніше про засади надання електронних публічних послуг, публічних послуг, комплексних електронних публічних послуг, автоматичного режиму надання електронних публічних послуг можна дізнатися за посиланням: https://cutt.ly/dHylKd0.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь