Завершується подача заявок на конкурс міні-грантів для підтримки екологічно орієнтованих організацій

Встигніть подати заявки для участі у конкурсі на отримання міні-грантів для реалізації проєктів, спрямованих на підтримку діяльності екологічно орієнтованих організацій, захист довкілля та збереження популяцій тварин, організатором якого є громадська спілка «Досить труїти Кривий Ріг».

Брати участь у конкурсі можуть громадські, благодійні організації та інші юридичні особи, які працюють у сферах охорони довкілля чи захисту тварин на територіях, що є підконтрольними Уряду Країни на момент подання заявки, та мають реєстрацію відповідно до законодавства України.

Особлива увага приділяється проєктам у таких напрямках:

  • підтримка організаційної спроможності ОГС;
  • проведення досліджень, впровадження наукових, науково-технічних та інших розробок в галузі екологічної безпеки та захисту екологічних прав;
  • відбудова, реконструкція, забезпечення гуманітарних потреб природно-заповідних парків, екологічних парків, заповідників, притулків, реабілітаційних центрів для тварин, які постраждали від бойових дій або внаслідок військової агресії рф;
  • підтримка організацій, що опікуються або допомагають диким тваринам чи домашнім тваринам, які втратили домівку та/чи господарів.

Конкурс міні-грантів проводиться в рамках проєкту «Громадський контроль – спосіб захисту навколишнього середовища та підвищення якості життя», який реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу та співфінансування National Endowment for Democracy в рамках проекту «Лабораторія зеленого курсу України».

Обсяг фінансування до 5 000 євро та тривалість проєктів не повинна перевищувати 9 місяців.

Заявки приймаються до 16 липня 2022 року, в електронному вигляді на адресу ecodtkr@gmail.com з темою листа «Конкурс міні-грантів».

Більше інформації про конкурс за посиланням https://gurt.org.ua/news/grants/78851/.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь