Яворівському НПП – двадцять чотири роки

Національний природний парк «Яворівський» – природоохоронна рекреаційна, культурно-освітня, науково-дослідна установа загальнодержавного значення, який створено Указом Президента України від 04.07.1998 № 744/98 на площі 7078,6 га.

Парк створено з метою збереження, відтворення та раціонального використання типових та унікальних лісостепових ландшафтів та інших природних комплексів головного європейського вододілу, які мають важливе природоохоронне, наукове, естетичне, освітнє, рекреаційне та оздоровче значення.

Яворівський парк – парк, який має вже не одну власну історію, реалізовані проєкти, виховані покоління природоохоронців, парк, який ділиться досвідом та власними напрацюваннями з іншими природоохоронними установами.

В межах парку функціонують рекреаційно-відпочинкові осередки «Верещиця», «Лелехівка», «Оселя Розточчя», комплексні автобусно-пішохідних маршрути, пішохідні еколого-пізнавальні стежки та облаштовані місця масового відпочинку.

Детальніше про послуги, які надає парк можна дізнатися за посиланням: https://yavorivskyi-park.in.ua/ або безпосередньо на сторінці парку у Facebook (https://www.facebook.com/yavorivskiynpp/ ).

Щиро вітаємо колектив Яворівського НПП та всіх, хто долучився до його роботи зі святом, хай парк розвивається і надалі, реалізовує ще не одну вдало природоохоронну ідею та досягає нових вершин, мирного неба та перемоги у цей військовий час!

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь