Японський досвід в управлінні відходами стихійного лиха

У рамках обміну досвідом та знаннями Японське агентство міжнародного співробітництва JICA провело 8-й онлайн-семінар з управління твердими побутовими відходами, участь у якому взяли представники департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації.
Японські колеги поділилися знаннями та досвідом у сфері управління відходами стихійного лиха в Японії, які безсумнівно будуть корисними для утилізації відходів, які утворилися у зв’язку з військовою агресією російської федерації, та відбудови України в цілому.
Оксана Бакун, заступник директора департаменту екології та природних ресурсів, зазначає, що, ознайомлення з успішними практиками наших колег з Японії є дуже важливим для вивчення кращих світових стандартів і врахування їх в українських реаліях, в тому числі у рамках післявоєнного відновлення країни.
Нагадаємо, що 20 червня Верховна Рада України ухвалила законопроєкт №2207-1-д «Про управління відходами», який встановлює рамку нових сучасних правил функціонування системи управління відходами в Україні.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь