Анонс. Онлайн-засідання басейнової ради річок Західного Бугу та Сяну

28 червня о 11:00 відбудеться чергове онлайн-засідання басейнової ради річок Західного Бугу та Сяну, яке проходитиме у форматі відео-конференції за допомогою сервісу Google Meet.

Головними питаннями для обговорення будуть:

  • · інвентаризація водних об’єктів в басейні Вісли;
  • · ревіталізація – покращення екологічного стану малих річок;
  • · представлення проєкту Методичних рекомендацій щодо встановлення екологічних цілей та розробки програми заходів Плану управління річковим басейном.

До участі у заході запрошуються представники громадських організацій та органів влади і місцевого самоврядування, експерти, вчені та фахівці водогосподарсько-екологічного напрямку, представники засобів масової інформації.

Для того, щоб підключитися до онлайн-конференції та отримати додаткову інформацію можна звертатися до контактної особи: Андрухів Тетяна Романівна (тел. 0676886002, e-mail: lvivvodresteb@gmail.com) – начальник відділу водних відносин у суббасейнах річок Західного Бугу та Сяну Басейнового управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну.

Звертаємо Вашу увагу, що відеозустріч вимагає схвалення підключення до конференції, тому реєстрацію потрібно розпочати завчасно з 10:30.

Акредитація ЗМІ: тел.: (0322) 75-10-28; e-mail: buvrzbts@gmail.com

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь