Триває І етап Всеукраїнської Олімпіади для екологів підприємств-2022

Цьогоріч вже втретє в рамках проєкту «Еколог року» з метою підвищення професійного рівня працівників екологічних служб та об’єднання професіоналів з усіх регіонів України проводиться Всеукраїнська Олімпіада для екологів підприємств.

До участі запрошуються особи, які мають досвід роботи екологом на підприємстві (екологом-інженером, екологом-правником, фахівцем зі сталого розвитку) або ті, хто хоче перевірити свої знання у цій сфері.

Олімпіада відбуватиметься протягом трьох турів та фінального етапу, який відбудеться у грудні 2022 року, де учасники презентуватимуть власні екологічні проєкти.

До І туру Олімпіади можна долучитися з 1 червня до 31 серпня 2022 року за посиланням: http://surl.li/cdonq

Організатори Олімпіади, якими є журнал «ECOBUSINESS. Екологія підприємства» та Всеукраїнське громадське об’єднання «Професійна асоціація екологів України», повідомляють, що усі учасники заходу отримають можливості для професійного розвитку, спілкування з колегами, професійного обговорення актуальних тем.

Додаткову інформацією щодо Олімпіади можна отримати написавши листа на електронну пошту editor@ecolog-ua.com або за номером телефону (099) 119-40-21 (Вікторія Коваленко).

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь