Про видачу висновків з оцінки впливу на довкілля з 30.05.2022 до 03.06.2022

Протягом періоду з 30.05.2022 до 03.06.2022 департаментом екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації відповідно до Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» видано висновок з оцінки впливу на довкілля щодо планової діяльності:

  1. ТзОВ «Захід Вест Ойл» щодо «Планованої діяльності АЗС яка полягає у прийомі і зберіганні світлих нафтопродуктів (ДП+бензин А-92 А-95), та заправці паливом автотранспорту усіх типів» (реєстраційний номер справи в єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля 2022149223).

Сорока Назарій, начальник відділу оцінки впливу на довкілля департаменту екології та природних ресурсів зазначає, що дієвим інструментом для накопичення знань про закономірності розвитку, функціонування природних комплексів (екосистем) та як їм не зашкодити для суб’єктів господарської діяльності є оцінка впливу на довкілля, а спеціалісти відділу розглядаючи звіти з ОВД шукають баланс між охороною довкілля, кліматичною адаптацією і економічним зростанням.

Процедура оцінки впливу на довкілля є одним із основних інструментів охорони довкілля для суб’єктів господарювання та враховує усі можливі аспекти впливу на навколишнє природне середовище.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь