Видано висновки з оцінки впливу на довкілля

Протягом періоду з 23.05.2022 до 27.05.2022 департаментом екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації відповідно до Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» видано висновки з оцінки впливу на довкілля щодо планової діяльності:

  1.  Представництво «Онур Тааххут Ташимаджилик Іншаат Тіджарет Ве Санаї Анонім Ширкеті» щодо « Діяльності мобільної асфальтобетонної установки MARINI TOP TOWER 3000 Р, продуктивністю 240 т/год, на земельній ділянці, що знаходиться у Львівська області, Стрийський район, на території Жидачівської міської ради» (реєстраційний номер справи в єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля – 2021768179.
  2.  Товариство з обмеженою відповідальністю «Мрія Фармінг Львів» щодо «Технічного переоснащення АЗС на території виробничого підрозділу ТОВ «Мрія Фармінг Львів», по вулиці Щирецька, 91, у селі Малий Любінь, Львівського району, Львівської області» (реєстраційний номер 202110118738).

Оксана Війтик, заступник директора департаменту екології та природних ресурсів зазначає, що оцінка впливу на довкілля сприяє екологізації бізнесу та врахування зауважень громадськості, науковців та місцевих мешканців. З початку року департаментом видано 37 висновків з оцінки впливу на довкілля, лише після отримання яких підприємства змогли приступити до планованої діяльності.

З висновками можна ознайомитись у департаменті екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 98, каб. 307.

Детальніше про процедуру Оцінки впливу на довкілля можна дізнатися за посиланням: http://eia.menr.gov.ua/

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь