До уваги власників паспортів місць видалення відходів!

Нагадуємо, що департаментом екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації ведеться реєстр місць видалення відходів.

Щорічно паспорти місць видалення відходів (далі – МВВ) підлягають перегляду за результатами спостережень, контрольних замірів, додаткових робіт та погоджуються департаментом.

Звертаємо увагу, що власнику МВВ при наданні паспорта МВВ на затвердження чи при внесенні зміни до раніше затвердженого паспорту МВВ, що відбулися протягом року, до звичного пакету документів на паперовому носії потрібно додати електронну версію паспорту.
Наголошуємо на необхідності власникам МВВ (діючих, закритих, законсервованих) вживати заходів, спрямованих на зменшення обсягів утворення відходів.

Зазначаємо, що електронні зразки файлів опубліковано на сайті Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України за посиланням https://cutt.ly/QH0HOzL
З нормативно-правовою базою та дорожньою картою стосовно складання паспортів МВВ можна ознайомитися на сайті департаменту за посиланням: https://cutt.ly/6H0HrzU

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь