До уваги власників об’єктів утворення, оброблення та утилізації відходів!

З метою систематизації та уніфікації інформації щодо об’єктів утворення, оброблення та утилізації відходів, здійснення контролю за їх станом, оцінки обсягів утворення відходів і рівнів їх безпеки департаментом екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації ведеться їх реєстр.
Зазначаємо, що реєстр складається з двох частин:
до першої частини реєстру включаються об’єкти утворення відходів (далі ОУВ);
до другої частини реєстру включаються об’єкти оброблення та утилізації відходів ( далі ООУВ).

Звертаємо увагу, що власники ОУВ та ООУВ подають до департаменту електронні версії затверджених реєстрових карт ОУВ та ООУВ і зміни до них, що відбулися протягом року.

Електронні версії реєстрових карт ОУВ та ООУВ заповнюються відповідно до зразків файлів, які опубліковано на сайті Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України за посиланням:
https://mepr.gov.ua/news/35310.html

Нагадаємо, що до реєстру включаються об’єкти, для яких показник загального утворення відходів перевищує граничне значення, що дорівнює 1000 умовних одиниць на рік.
Якщо Ви не знаєте чи Вам необхідно подавати декларацію про відходи чи розробити реєстрові карти об’єктів утворення, оброблення та утилізації відходів, то можете скористатись Калькулятором для розрахунку показника загального утворення відходів (Пзув) за посиланням: https://e-eco.gov.ua/#calculator 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь