За минулий тиждень видано 2 висновки з оцінки впливу на довкілля

Протягом періоду з 09.05.2022 до 13.05.2022 департаментом екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації відповідно до Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» видано висновки з оцінки впливу на довкілля щодо планової діяльності:

  • 1. ТзОВ «Нафтогазрембуд-1» щодо «Видобування нафти і газу (промислова розробка), видобування газу природного, Тинівське родовище (Поклади НД-2-НД-5), Львівська область, Дрогобицький та Самбірський райони. 13 км на північний схід від м. Дрогобич. Площа 58,63 км²» (реєстраційний номер справи в єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля (далі-реєстраційний номер 202112239178).
  • 2. ТзОВ «РОЗВАДІВ БУДМАТЕРІАЛИ» щодо «Будівництво заводу з виробництва сухих будівельних сумішей у с. Розвадів, вул. С. Бандери, 40А, Львівської області » (реєстраційний номер 20217288315).

З висновками з оцінки впливу на довкілля можна ознайомитись у департаменті екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації за адресою м. Львів, вул. Стрийська, 98, каб. 307.

Варто зазначити, що оцінка впливу на довкілля є правовим інструментом попередження шкідливих екологічних наслідків, більш сучасним та наближеним до європейських стандартів.

З метою наближення до європейських стандартів, а саме контролю ступеня забруднення навколишнього природного середовища та забезпечення права громадян на безпечне довкілля департамент екології видає висновки з оцінки впливу на довкілля.

Детальніше про процедуру Оцінки впливу на довкілля за посиланням: http://eia.menr.gov.ua/

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь