Видано висновки з оцінки впливу на довкілля

Оцінка впливу на довкілля (ОВД) – це процес, який дозволяє прийняти правильні, збалансовані рішення у сфері екології.

ОВД запроваджує нову систему оцінки впливу на довкілля, яка дозволяє громадськості з ранніх стадій брати участь в обговоренні планованої діяльності шляхом формування переліку питань, які будуть досліджуватися під час ОВД, впливати на вибір альтернативного місця здійснення планованої діяльності, а також на впровадження переліку заходів, які зменшуватимуть вплив на довкілля такої діяльності.

Протягом періоду з 02.05.2022 до 06.05.2022 департаментом екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації відповідно до Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» видано висновки з оцінки впливу на довкілля щодо планової діяльності:

  • ТзОВ «Шкіряне підприємство «Світанок» щодо «Будівництва багатофункціонального комплексу з об’єктами житлової і громадської забудови, багаторівневою автостоянкою, закладами освіти та об’єктами інженерної інфраструктури по вул. Промислова, 53 у м. Львові» (реєстраційний номер справи в єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля (далі-реєстраційний номер 202110218784).
  • ПрАТ «Самбірський керамзитовий завод» щодо «Видобування керамзитових глин, придатних для виробництва керамзитового гравію та піску» (реєстраційний номер 20217298317).

З висновками з оцінки впливу на довкілля можна ознайомитись в департаменті екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації м. Львів, вул. Стрийська, 98, каб. 307.

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь