Реабілітаційний центр для птахів “Вільні крила” потребує наших добрих вчинків

Не знаю жодної людини, яка хоча б один раз не мріяла стати птахом і злетіти в небо… – зазначає після відвідин центру для реабілітації птахів у с.Кожичі заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Оксана Війтик.

Вже два місяці вся Україна бореться з агресором і рятує людей та тварин від жахіть війни. Не оминула ця біда й пернатих.

Неподалік Львова діє центр реабілітації для птахів «Вільні крила», який приймає травмованих пернатих, а після лікування повертає назад у природу. Та багато з них, на жаль, внаслідок важких травм, вже не зможуть повернутись у попереднє місце проживання в дикій природі.

Керівник центру Віктор Шельвінський зазначає, що птахи, які не можуть повернутися до звичного життя на природі залишаються у притулку, серед таких є і боривітер з Донецька, якому не вдалось врятувати крило, і сич хатній без ноги. А з Миколаєва до Львова перевезли цілу зграю папужок, частина з яких вже поїхала за кордон, а частина залишилась.

Сьогодні представники департаменту екології та природних ресурсів та Державної екологічної інспекції у Львівській області відвідали Реабілітаційний центр для птахів «Вільні крила» з гостинцями для пернатих, адже центр працює на волонтерських засадах.

У центрі реабілітації також зазначають, що на його щомісячне утримання іде близько 10 тис.грн., а це без витрат на лікування. Отож закликаємо всіх охочих долучитись до доброї справи і допомогти братам нашим меншим.

Пташки полюбляють: корм для папуг, курячі серця (сирі для сов та хижаків), яйця, а також яблука та моркву.

Також для тих, хто хоче і може допомогти годувати підбитих сов, соколів та інших птахів відкрито рахунки для пожертв – благодійний внесок можна надіслати на номери карток:

ПриватБанк:
4731 2196 1387 8283
Кручок Павло

Моно:
5375414109346832
Кручок Павло

Реабілітаційний центр знаходиться за адресою с. Кожичі, вул. Львівська, 1

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь