Видано висновки з оцінки впливу на довкілля

Протягом періоду з 25.04.2022 до 29.04.2022 департаментом екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації відповідно до Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» видано висновки з оцінки впливу на довкілля щодо планової діяльності:

1. ПП «Фортуна 2000» щодо «Реконструкції автозаправного комплексу за адресою: Львівська область, Самбірський район, с. Стрілковичі, вул.Промислова, 5» (реєстраційний номер справи в єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля (далі- реєстраційний номер 202111108893).

2. ПП «Компанія Форт» щодо «Діяльності автозаправної станції в селі Сокільники, вул. Скнилівська, будинок 1, з наземним резервуаром для дизельного палива об’ємом 10 м³ та ємністю скрапленого газу 6,16 м³» (реєстраційний номер 202111108893).

3. ТзОВ «Рахівський цукор» щодо «Технічного переоснащення котла БКЗ-75 № 3 з переведенням на альтернативні енергоносії (основне паливо: вугілля марки ДГ, резервне паливо: природний газ, аварійне паливо: пелета з твердого біопалива) з пониженням продуктивності до 53т/год. Облаштування автозаправної станції» (реєстраційний номер 202111108898).

З висновками з оцінки впливу на довкілля можна ознайомитись в департаменті екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації м. Львів, вул. Стрийська, 98, каб. 307.

Руслан Гречаник, директор департаменту екології та природних ресурсів зазначає, що оцінка впливу на довкілля, яку надає Департамент— це важливий процес, який дозволяє врахувати інтереси бізнесу-держави-громадськості для уникнення в майбутньому проблем і непорозумінь, і головне – недопущення шкоди довкіллю навіть під час воєнного стану.

Довідково:

Оцінка впливу на довкілля – це процедура за допомогою якої вплив на довкілля планованої діяльності, враховується компетентним органом під час прийняття рішення про погодження такої діяльності.

Відповідно до чинного законодавства (Закон України “Про оцінку впливу на довкілля”) оцінка впливу на довкілля здійснюється з дотриманням вимог законодавства про охорону навколишнього природного середовища, з урахуванням стану довкілля в місці, де планується провадити плановану діяльність, екологічних ризиків і прогнозів, перспектив соціально-економічного розвитку регіону, потужності та видів сукупного впливу (прямого та опосередкованого) на довкілля, у тому числі з урахуванням впливу наявних об’єктів, планованої діяльності та об’єктів, щодо яких отримано рішення про провадження планованої діяльності або розглядається питання про прийняття таких рішень.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь