НПП «Бойківщина» – три роки

Національний природний парк «Бойківщина» – природоохоронна рекреаційна, культурно-освітня, науково-дослідна установа загальнодержавного значення, який створено Указом Президента України від 11.04.2019 № 130/2019 на площі 12240 га.

Парк створено з метою збереження генетичного, видового і ландшафтного різноманіття Українських Карпат, інших природних комплексів і об’єктів, що мають важливе природоохоронне, наукове, естетичне, рекреаційне та оздоровче значення.

Хоча парк і почав повноцінно працювати у 2021 році, в його межах вже пролягають такі туристичні маршрути як: «Прикордонна веломандрівка Беньова-Боберка», «Як вирощують ліси: від насіння до великих дерев», «Історичні та природні таємниці урочища Бабінець» та «Краєвиди Бескидів».

Детальніше про послуги, які надає парк можна дізнатися за посиланням: https://cutt.ly/IFc3igZ або безпосередньо на сторінці парку у Facebook (https://cutt.ly/iFc3ka7).

Щиро вітаємо колектив НПП «Бойківщина» та всіх, хто долучився до його створення зі святом, хай парк розвивається, розширюється та досягає нових вершин, мирного неба та перемоги у цей військовий час!

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь