До уваги суб’єктів господарювання, які подають декларації про відходи!

Згідно вимог статті 17 Закону України “Про відходи” суб’єкти господарювання, діяльність яких призводить виключно до утворення відходів, для яких показник загального утворення відходів (Пзув) складає від 50 до 1000 умовних одиниць, зобов’язані щороку подавати декларацію про відходи.

Зазначаємо, що декларація про відходи подається суб’єктами господарювання у сфері поводження з відходами до 20 лютого року, що настає за звітним.

Для зручності суб’єктів господарювання, департамент пропонує надати перевагу подачі декларації про відходи, скориставшись електронною системою здійснення дозвільних процедур у сфері поводження з відходами, яку можна знайти за посиланням: https://e-eco.gov.ua .

Подання декларації про відходи через електронну систему скорочує кількість затраченого часу та дозволяє суб’єкту господарювання подати її у зручний для нього час.

Також, при заповненні декларації про відходи через електронну систему, припуститися помилок майже неможливо. А якщо все ж таки помилки виникнуть, то система підкаже, як їх усунути.

Крім цього, декларацію можна подати до департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації через Центр надання адміністративних послуг у м. Львові Львівської міської ради чи його територіальні підрозділи одночасно в паперовій та електронній формі.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь