НПП Північне Поділля про друге життя вторинної сировини

Національний природний парк «Північне Поділля» – одна з природоохоронних установ Львівщини, яка активно провадить заходи з екологічної освіти та підвищення екологічної свідомості населення регіону.

Оскільки у листопаді відзначають Всесвітній день рециклінгу природоохоронці НПП Північне Поділля провели вже не один захід згаданої тематики.

Відтак, для забезпечення належного формування екологічного виховання та збагачення знань у молодого покоління про вторинну переробку відходів, екоосвітяни НПП Північне Поділля провели екологічний урок «Друге життя вторинній сировині» та майстерку з виготовлення органайзерів з консервних банок для учнів Бродівського ОЗЗСО №3, майстер клас з пошиття екоторбинок та їх оздоблення для слухачів бібліотеки та народного дому у с.Підгірці;

Всі учасники після проведених заходів отримали потрібні у повсякденному житті речі з непотребу, як вони раніше вважали, та опісля їхня думка змінилася – повідомили у адміністрації парку.

Також, Мирослава Єргуньова, керівник природоохоронної установи зазначає, що кожен може дати відходам друге життя і цим подбати про планету та стан навколишнього природного середовища зокрема, та запрошує долучатися до проведення еколого-освітніх заходів (майстерок, екоакцій, екоуроків, , пізнавальних екскурсій та квестів тощо).

Детальніше про проведення заходів у Вашій установі можете дізнатися за номерами телефонів: 0960300935, 0665613070, 0961349307.

 

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь