За кошти з фонду ОНПС реалізовано заходи для підвищення екологічної свідомості населення

За кошти з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища реалізовано захід «Організація і здійснення робіт з екологічної освіти в комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді».

Основною метою заходу є підвищення екологічної свідомості населення, зокрема, учнівської молоді, пропагування охорони рослинного і тваринного світу та пропаганда роботи закладу, як освітнього еколого-просвітницького Центру.

Результатом реалізації проєкту є:
– друковані інформаційні матеріали, які поширено серед школярів та дорослого населення області;
– банери, які розміщено на території ЛОЦЕНТУМ;
– відеоролики природоохоронної тематики для сприяння виховання дітей та молоді області (відео канал КЗ ЛОР «ЛОЦЕНТУМ» за посиланням: https://cutt.ly/yTsi1hl).

Водночас зазначаємо, що КЗ ЛОР «ЛОЦЕНТУМ» знаходиться за адресою: вул.Івана Франка, 133, м.Львів, та запрошує дітей на безкоштовні творчі учнівські об’єднання (гуртки).
Детальніше про заходи за телефоном (032) 276-46-07.

Довідково:

Обласний фонд охорони навколишнього природного середовища Львівської області є складовою частиною обласного бюджету Львівської області, основною метою якого є концентрація коштів і цільове фінансування природоохоронних та ресурсозберігаючих заходів, пов’язаних з охороною навколишнього природного середовища, запобіганням, зменшенням та усуненням забруднення навколишнього природного середовища.
Фонд формується, головним чином, за рахунок надходжень від сплати екологічного податку у розмірі, встановленому чинним законодавством та грошових стягнень за порушення природоохоронного законодавства.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь