Відбулась онлайн-конференція з питань національних досліджень в рамках міжнародного проєкту EU-WATERRES

Протягом двох днів, 9 та 10 листопада, відбувалася онлайн-конференція щодо національних досліджень про управління підземними водами в рамках міжнародного проєкту «EU-WATERRES: Європейська інтегрована система управління транскордонними підземними водними ресурсами та антропогенними небезпеками».

До заходу долучилися керівники департаменту екології та природних ресурсів, а також представники українських підприємств «Західукргеологія» та «Українська геологічна компанія». Серед іноземних учасників засідання були присутні геологічні служби та наукові установи Естонії, Латвії, Польщі та Норвегії.

Європейські та українські партнери обговорили інформацію щодо ресурсів підземних вод у транскордонних польсько-українських та латвійсько-естонських районах, плани та результати впровадження Водної рамкової директиви в Україні та Польщі, а також обмінялися думками щодо аспектів транскордонних підземних вод України та Польщі.

EU-WATERRES – це перша ініціатива щодо уніфікації просторових гідрогеологічних даних країн-членів ЄС та України. Реалізація проєкту охоплює 2020-2023 роки.

Детальніша інформація про проєкт доступна за посиланням: http://eu-waterres.eu/.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь