Вітаємо Надсянський регіональний ландшафтний парк з 24-ою річницею від заснування

Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації вітає Надсянський регіональний ландшафтний парк з 24-ю річницею від заснування.

31 липня 1997 року рішенням Львівської обласної ради № 209 з метою збереження в природному стані типових і унікальних природних комплексів та об’єктів Східних Карпат, які мають важливе природоохоронне, наукове, естетичне, освітнє, рекреаційне та оздоровче значення, створено РЛП «Надсянський».

Колектив департаменту вітає працівників парку та бажає сил та наснаги на шляху збереження та примноження природи, нехай щоденне спілкування з природою та турбота про неї приносяь тільки задоволення та радість, надихають на нові звершення та творчі успіхи. Зичимо міцного здоров’я, миру, добра і благополуччя!

Водночас зазначаємо, що в межах РЛП «Надсянський» функціонують рекреаційні зони, у яких добре відпочивати тілом та душею, зокрема, одна з них знаходиться біля автотраси Львів – Турка – Ужгород (між с.Мельничне і с.Бориня Турківського району) (GPS координати (N 49.09857830056977,  E 22.99646615982056). Зона відпочинку обгороджена, в її межах розміщені інформаційні стенди, альтанки, стіл з лавками, мангал, дитяча пісочниця, лазанка та дитяча хатинка, щоб відпочити в її межах дзвоніть до Мирослава за номером телефону 097 998 60 75.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь