Національним природним паркам Львівщини потрібні керівники

Триває конкурсний відбір керівників установ природно-заповідного фонду, що належать до сфери управління Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, серед яких НПП «Королівські Бескиди» та НПП «Північне Поділля».

Національний природний парк «Північне Поділля», який знаходиться у Золочівському районі створено Указом Президента України від 10.02.2010 №156/2010 «Про створення національного природного парку “Північне Поділля”» на площі 15587,92 га.

Національний природний парк «Королівські Бескиди», в межах Старосамбірщини створено Указом Президента України від 30.11.2020 № 526/2020 «Про створення національного природного парку “Королівські Бескиди”» на площі 8997,0 га.

Зазначаємо, що основними напрямками діяльності національних природних парків є:

  • збереження цінних природних та історико-культурних комплексів і об’єктів;
  • створення умов для організованого туризму, відпочинку та інших видів рекреаційної діяльності в природних умовах з додержанням режиму охорони заповідних природних комплексів та об’єктів;
  • проведення наукових досліджень природних комплексів та їх змін в умовах рекреаційного використання, розробка наукових рекомендацій з питань охорони навколишнього природного середовища та ефективного використання природних ресурсів;
  • проведення екологічної освітньо-виховної роботи.

 

Кінцевий термін для подачі заяв про участь у конкурсному відборі та інших необхідних документів: до 16:45 30 липня 2021 року.

Заяви про участь у конкурсному відборі та інші необхідні документи від претендентів подаються особисто (через поштову скриньку у вестибюлі приміщення міністерства) та/або електронною поштою на адресу:

м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35.

E-mail: dubovetska@mepr.gov.ua

Телефон для довідок: (044) 206-33-10

З переліком документів, що подаються претендентом для участі в конкурсному відборі можна ознайомитися за посиланням:

https://mepr.gov.ua/news/37737.html

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь