По вул. Гоголя у селі Зимна Вода розпочали роботи з будівництва каналізаційних мереж

Вчора, 14 липня, директор департаменту екології та природних ресурсів Руслан Гречаник спільно із заступником голови облдержадміністрації Юрієм Бучком та заступником голови Львівської обласної ради Юрієм Холодом оглянули стан виконання природоохоронного заходу «Будівництво каналізаційних мереж по вул. Гоголя, Хвильового в с. Зимна Вода Пустомитівського району Львівської області».
На виконання робіт у 2021 році з обласного фонду ОНПС передбачили 1,280 млн грн та 5,124 млн грн співфінансування з місцевого бюджету відповідно до індексу фінансової спроможності громади.
Що зроблено станом на сьогодні?
проведено тендер на виконання заходу;
визначено підрядну організацію – ТОВ «Водоканал Зимна Вода»;
прокладено 300 м каналізаційних труб по вул.Гоголя.
До кінця року планується завершити будівництво центральної системи відведення каналізаційних стоків від житлових будинків по вул. Гоголя, Хвильового, а також прилеглих до них вулиць, та прокласти 5 257 м каналізаційних мереж.
Зазначимо, що село Зимна Вода вважається найбільшим селом України, населення якого складає понад 11 тис осіб, проте відсоток охоплення каналізуванням є дуже низьким. Відтак, виконання такого заходу є надзвичайно важливим для жителів села Зимна Вода, оскільки наявність комунікацій забезпечить зменшення забруднення поверхні ґрунту та підземних вод, а також комфорт проживання мешканців громади.

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь