Снопківський парк у Львові від сьогодні буде більшим

Парк-пам’ятка садово-паркового мистецтва місцевого значення «Снопківський», що у м.Львів створено рішенням Львівської обласної ради у 1984 році.
Сьогодні, Львівська обласна рада VIII скликання прийняла рішення про його розширення на понад 11 га і площа парку тепер становитиме 47,1853 га.
Ініціатором процесу щодо впорядкування території Парку виступила Львівська міська рада, також зміну меж та площі підтримали Львівська обласна державна адміністрація та Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України. Обґрунтування доцільності зміни меж (розширення) природоохоронного об’єкту підготовано Інститутом екології Карпат України.
Руслан Гречаник, директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації, вітає всіх львів’ян та гостей міста лева з нагоди розширення парку «Снопківський», адже збільшення зелених зон позитивно впливає на збереження середовища проживання природного біорізноманіття, можливості відпочинку населення і на покращення стану міських агломерацій в цілому.
Маю сподівання, що найближчим часом Львівська обласна рада також прийме рішення і про створення ще одного парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Кульпарків» у м.Львів, – додав Гречаник.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь