НПП “Північне Поділля” запрошують відвідати територію парку

НПП «Північне Поділля» запрошує усіх охочих насолодитися естетикою ландшафту Північного Поділля та ознайомитися з роботою адміністрації парку.
Пропоновані парком піші та вело екскурсії – це подорож на природу, яка комбінується з практичними завданнями, які будуть цікаві усім віковим категоріям.
Адміністрація парку пропонує наступні екскурсії:
Екологічною стежкою “Дивосвіт Менича”.Екскурсія направлена на знайомство з рідкісними видами флори та місцевими видами фауни Вороняцького краю, також є можливість дізнатися про унікальність відслонення тортонських пісковиків, легенду погодження гори Менич та історичні факти, що повязані з цією горою.
Туристичним маршрутом “Маркіянові місця”. Маршрут для людей, які бажають насолодитися різноголоссям лісових птахів, а також почути правдиву, по-суті істину, історію боротьби воїнів Української повстанської армії за самостійність нашої держави та ще взяти участь у майстер-класі з виготовлення славнозвісної гаварецької кераміки.
Детальніше про інші туристичні маршрутии та екскурсії на сайті установи: http://park-podillya.com.ua/.
Щодо організації екскурсій можна звертатися у НПП «Північне Поділля» за номером телефону (03266)-4-40-05 або безпосередньо до Михайла Микитовича, за номером телефону, 0667508064.

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь