Басейнове управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну пропонує послуги з проведення лабораторних досліджень для оцінки якості води та ґрунтів

З метою підтримки водогосподарського комплексу Львівської області департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації повідомляє.
Лабораторія моніторингу вод та ґрунтів БУВР Західного Бугу та Сяну здійснює контроль якості поверхневих, зрошуваних, зворотних (дренажних і стічних) і підземних (ґрунтових) вод за гідрохімічними показниками та фізико-хімічних властивостей ґрунтів відповідно до вимог чинного законодавства, приймає участь у забезпеченні функціонування системи державного моніторингу довкілля у частині проведення радіологічних і гідрохімічних спостережень на водних об’єктах комплексного призначення, транскордонних водотоках, водогосподарських системах міжгалузевого і сільськогосподарського водопостачання.
Працівники лабораторії мають відповідну кваліфікацію і великий досвід роботи. Лабораторія моніторингу вод та ґрунтів акредитована та має свідоцтво про визначення технічної компетентності №LD/22/20 від 11.07.2020.
Детальнішу інформацію щодо надання послуг Басейновим управлінням водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну з проведення лабораторних досліджень можна отримати звернувшись за номером телефону: (032) 275 10 28 або на електронну адресу: buvrzbts@gmail.com.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь