Вітаємо Яворівський національний природний парк з 23-ю річницею від заснування

Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації вітає Яворівський національний природний парк з 23-ю річницею від заснування.
04 липня 1998 року Президентом України, з метою збереження, відтворення та раціонального використання типових і унікальних лісостепових ландшафтів та інших природних комплексів головного європейського вододілу, які мають важливе природоохоронне, наукове, естетичне, освітнє, рекреаційне та оздоровче значення, підписано Указ про створення Яворівського національного природного парку.
Михайло Біляк, директор Яворівського національного природного парку, зазначає, що з часу створення природоохоронна установа, в силу покладених на неї завдань, стала одним з центрів організації природоохоронної, науково-дослідної, рекреаційно-туристичної справи, екологічного виховання в регіоні.
Колектив департаменту бажає всім працівникам Яворівського національного природного парку творчої енергії, нових досягнень, сил та наснаги на шляху збереження та примноження природи – неоціненного багатства нашого краю.
Зичимо міцного здоров’я, миру, добра і благополуччя Вам і Вашим родинам!

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь