Анонс. Резиденція для фотографів/ок у Стільсько

ГО «Екологія. Культура. Мистецтво» за підтримки Українського культурного фонду в рамках реалізації проєкту «В об’єктиві – культурна спадщина» запрошує фотографів з усієї території України (крім окупованих територій) у віці від 18 років з 26 липня по 1 серпня 2021 року відвідати «Резиденцію для фотографів/ок у Стільсько».
Щоб взяти участь у заході – потрібно заповнити заявку, зазначивши контактні дані та посилання на сторінки у соціальних мережах, та додати короткий мотиваційний лист і СV.
Анкета знаходиться за посиланням: https://forms.gle/bp3hJvCxUzo1M7Mh9
Дедлайн подачі заявок 11 липня 2021 року.

Програма заходу передбачає:
– резиденція у Стільсько з 26 липня по 1 серпня 2021 року під керівництвом Костя Смолянинова;
– учасники події забезпечуються проживанням, харчуванням, трансфером; також учасникам відшкодовують транспортні витрати;
– кращі роботи, виконані під час резидентської програми, будуть опубліковані у спеціальному виданні та візьмуть участь у мобільній фотовиставці;
– можливість провести 7 днів в оточенні природи, професійних колег та долучитися до збереження об’єкту культурної спадщини.

Варто зазначити, що метою реалізації проєкту є промоція Історико-культурного заповідника «Стільське городище» та регіонального ландшафтного парку «Стільське Горбогір’я» серед потенційних інвесторів, туристів та місцевої громади.

 

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь